Google Grants

Met Google Grants kunnen non-profit organisaties gratis adverteren op Google tot wel $ 329 per dag!

Google Grants is het donatieprogramma van Google dat gratis klikbudget ter beschikking stelt aan stichtingen die voldoen aan bepaalde voorwaarden (ANBI). Je kunt hiermee de missie en initiatieven van jouw stichting promoten op de zoekpagina’s van Google. De waarde van dit budget is volledig afhankelijk van de opgezette campagne en is maximaal
$ 10.000 per maand.

Deelnamecriteria Google Grants

Om in aanmerking te komen voor dit donatieprogramma moet jouw organisatie gevestigd zijn in Nederland en in het bezit zijn van een CBF Keurmerk, CBF Verklaring van geen bezwaar of een ANBI zijn.
Overheidsinstanties, ziekenhuizen en scholen zijn uitgesloten van dit programma.
Voordat er gebruik gemaakt kan worden van Google Grants moet er een uitgebreide aanvraag worden ingediend bij Google. Trouf! ondersteunt je graag kosteloos in het aanvragen hiervan.

Doelstellingen

Google Grants campagnes mogen alleen op een missie gebaseerd zijn. Niet alle (veelal commerciële) zoektermen mogen opgenomen worden in de campagne.
Als doel van de campagne zou je goed kunnen inzetten op:
– het meer zichtbaar maken van de website binnen jullie doelgroep;
– het krijgen van meer en relevantere bezoekers op de site;
– het verhogen van het aantal donaties of conversies (zoals het inschrijven voor een nieuwsbrief).

Behaal de beste resultaten in samenwerking met Trouf!

Om het meeste rendement uit je Google Grantscampagne te halen is het van belang dat deze opgezet en onderhouden wordt door een ervaren Google Ads marketeer. Ik ben al jarenlang een Google Ads Qualified Individual, hierdoor worden de beste resultaten gewaarborgd.
Daarnaast gelden er allerlei specifieke inhoudelijke èn optimalisatie-eisen voor een Google Grantscampagne, waar Trouf! van op de hoogte is.
Het is natuurlijk fantastisch dat je zo’n groot gratis budget tot je beschikking hebt, maar als het niet op de goede manier wordt ingezet, is het alsnog zonde van het geld.
Neem daarom contact op met Trouf!!