Over Trouf!

Als eigenaresse van Trouf! ben ik, Heidi Middendorp, jaren geleden begonnen met het bouwen van websites. Toen bleek al snel dat het hebben van een website één ding is, maar daadwerkelijk gevonden worden, en er dus rendement uit halen, is een heel ander verhaal….

Tijdens mijn zoektocht naar informatie rondom het optimaliseren van websites (SEO) stuitte ik ook op Google Ads, wat toen nog in de kinderschoenen stond. Beide specialismes ben ik toen gaan uitdiepen. De resultaten verbaasden me!
Conclusie: beide zaken werken zó goed, daar heb ik mijn vak van gemaakt!

Waarom Trouf!?

Er wordt in deze branche veelvuldig gebruik gemaakt van langdurige en vage contracten. Ik ben daar wars van!
Zeker bij het optimaliseren van websites voor de zoekmachines zijn geen jarenlange contracten nodig. Ja, als je iPhones verkoopt, of Bol.com heet… Maar het gemiddelde mkb-bedrijf kan hierin makkelijk resultaat behalen in een paar maanden tijd!

Echt Westlands: transparant, eerlijk en gáán..!

Dus bij Trouf! vind je vooral eerlijkheid en transparantie. Als iets bij voorbaat gedoemd is te mislukken, zeg ik dat.
Daarnaast werk ik alleen; ik ambieer ook geen groter bedrijf. Ik wil een band opbouwen en houden met mijn klanten. Ik wil zelf verantwoordelijk zijn voor het op een goede manier uitvoeren van de besproken zaken met mijn klanten. Zonder lijntjes of personen daartussen. Zonder stagiairs die stiekem het werk uitvoeren.
Ik ben er dus persoonlijk bij gebaat dat ik mijn werkzaamheden goed uitvoer.

Spreekt jou dit ook aan? Dan kom ik heel graag in contact met je!