SEO Westland: gáán met dat resultaat!

SEO op zijn Westlands: no-nonsense, duidelijk, transparant en gááán met dat resultaat. Daar staat Trouf! voor!
En of het werkt? Kijk maar eens naar mijn projecten; er staat er niet één tussen die niet de top 5 gehaald heeft. En nee, er is niets weg gelaten! 😉

Mijn website wordt niet gevonden in Google!

Een website die niet gevonden wordt d.m.v. de zoekmachines levert niets op, kost alleen maar geld…
Optimalisatie is niet iets wat 1-2-3 klaar is. De zoekrobots hebben ongeveer twee weken nodig om het hele internet af te crawlen; zolang kan het dus duren voordat wijzigingen zijn doorgedrongen. Mede hierdoor duurt een optimalisatietraject altijd een aantal maanden. De uiteindelijke duur hangt ook zeker af van de mate van de concurrentie. Wil je gevonden worden op “iPhone kopen” of “fietsenmaker Naaldwijk”; dat is een heel verschil!
Voor lokale optimalisatie houdt Trouf! een gemiddelde duur aan van 4 maanden. Voor landelijke optimalisatie geldt minimaal 6 maanden.

Tip! Zoektermen onderzoek!

Het optimaliseren van een website is iedere keer weer anders maar het start meestal eerst met een zoekwoorden onderzoek; met welke vaak gebruikte zoektermen trekken we het meest relevante publiek naar je website? Dit is een samenwerking tussen jou en Trouf!; jij noemt specifieke vaktermen, Trouf! onderzoekt deze. Voor welke zoektermen Trouf! uiteindelijk aan de slag gaat, bepalen we samen.
Als de zoektermen bepaald zijn, kan Trouf! een offerte uitbrengen voor de optimalisatie van de website. Dit wordt berekend aan de hand van het aantal te optimaliseren zoektermen.

Een dergelijk zoektermen onderzoek is vaak ook een bron ter inspiratie als er meer of nieuwe teksten geschreven moeten worden voor een site. Of voor bv. een blog. Ook kan er een specifieke concurrent meegenomen worden in het onderzoek; dan weet je precies waar je staat ten opzichte van dat bedrijf. En aan het eind van de opdracht: of je dat bedrijf ingehaald hebt.

Prijzen SEO Westland… of Nederland

Voor lokale zoektermen (zoals: tandarts Westland), rekent Trouf! een eenmalig bedrag per zoekterm. De werkzaamheden zullen zo’n 4 maanden in beslag nemen.
Mocht je groter willen/denken en ook buiten het Westland goed vindbaar willen zijn, dan geldt een bedrag per maand, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de zoekterm. Een term als “autobanden” is lastiger te optimaliseren (lees: neemt meer tijd in beslag) dan een term als “autobanden kopen online”.

Langdurig contract..?

Er worden veel langdurige (jaar)contracten afgesloten in SEO-land: geef ons een jaar en wij optimaliseren jullie site voor 20 zoektermen… En er dan in maand 11 achterkomen dat er toch echt nog een een jaar nodig is..?
Zo werkt Trouf! niet.
Voor een lokale zoektermen wordt sowieso een eenmalig bedrag gefactureerd, dus ook ik ben er bij gebaat het resultaat zo snel mogelijk gehaald te hebben.
Voor landelijke zoektermen is uit mijn jarenlange ervaring gebleken dat daar echt geen jaarcontract voor afgesloten moet worden. Natuurlijk duurt het langer dan een lokale opdracht, maar met een half jaar kom je vaak al een heel eind. Dus vandaar dat Trouf! voor landelijke zoektermen rekent met een bedrag per maand. Is het resultaat daar? Dan geen facturen meer!
En ja, dan heb je een langdurig resultaat. Tenzij je iPhones verkoopt… 😉

SEO Westland en omgeving

Met echte Westlandse roots is Trouf! graag actief voor Westlandse klanten: met de echte Westlandse werkmentaliteit!
Maar mocht je buiten deze regio vallen is dat ook geen probleem; de klanten van Trouf! gaan van Amsterdam tot Utrecht tot aan Dordrecht!

Neem voor meer info contact met mij op!