Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

De rode draad door mijn werkzaamheden is dat je website goed opgenomen moet worden in de zoekmachines. Zonder dat loop je klanten mis en is de website een zinloze investering geweest…
En of het werkt? Kijk maar eens naar mijn projecten; er staat er niet één tussen die niet de top 5 gehaald heeft. En nee, er is niets weg gelaten! 😉

Mijn website wordt niet gevonden in Google!

Een website die niet gevonden wordt d.m.v. de zoekmachines levert niets op, kost alleen maar geld…
Nog steeds kom ik tegen dat websites gebouwd worden met slechte (template) systemen waardoor je zeer beperkt bent in díe instellingen die juist zo belangrijk zijn om wel goed gevonden te worden. Mocht je dit willen verbeteren dan ben je dus wel afhankelijk van de mogelijkheden binnen het systeem.

Websites gemaakt met bijvoorbeeld WordPress, Drupal of Craft zijn goed te optimaliseren. Ik kan hiervoor vrijblijvend een offerte uitbrengen.
Optimalisatie is niet iets wat 1-2-3 klaar is. De zoekrobots hebben ongeveer twee weken nodig om het hele internet af te crawlen; zolang kan het dus duren voordat wijzigingen zijn doorgedrongen. Hierdoor duurt een optimalisatietraject altijd een aantal maanden. De uiteindelijke duur hangt o.a. af van de hoogte van de concurrentie.
Voor lokale optimalisatie houdt Trouf! een gemiddelde duur aan van 4 maanden. Voor landelijke optimalisatie geldt minimaal 6 maanden.

Prijsindicatie zoekmachine optimalisatie

Het optimaliseren van een website is iedere keer weer anders. Dit ligt voornamelijk aan de mate van concurrentie en de manier waarop de site gebouwd is en welke cms of thema er aan hangt.
Als eerste voer ik een zoekwoorden onderzoek uit; met welke vaak gebruikte zoektermen trekken we het meest relevante publiek naar je website? Dit is een samenwerking tussen jou en Trouf!; jij noemt specifieke vaktermen, Trouf! onderzoekt deze. Voor welke zoektermen Trouf! uiteindelijk aan de slag gaat, bepalen we samen.
Als de zoektermen bepaald zijn, kan Trouf! een offerte uitbrengen. Dit wordt berekend aan de hand van het aantal te optimaliseren zoektermen.

Voor lokale zoektermen (zoals: tandarts Rotterdam), rekent Trouf! een eenmalig bedrag per term. De werkzaamheden zullen gemiddeld zo’n 4 maanden in beslag nemen.
Voor landelijke zoektermen geldt een bedrag per maand, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de zoekterm. Een term als “autobanden” is lastiger te optimaliseren (lees: neemt meer tijd in beslag) dan een term als “autobanden kopen online”.
Ook hier zit je niet vast langdurige contracten; zodra het resultaat behaald is, stopt Trouf! met factureren.  En ja, je hebt dan een langdurig resultaat. 😉

SEO bureau voor Vlaardingen en omgeving

Met Vlaardingen als vestigingsplaats ligt het voor de hand om vooral in deze omgeving actief te zijn. Maar met echte Westlandse roots is Trouf! ook graag actief voor Westlandse klanten: met de echte Westlandse werkmentaliteit!
Maar mocht je buiten deze regio vallen is dat ook geen probleem; de klanten van Trouf! gaan van Amsterdam tot aan Dordrecht!

Neem voor meer info contact met mij op!